به طور حتم اگر شما هم از یک هارد اکسترنال برای ذخیره و بایگانی اطلاعات خود استفاده می کنید.
در این حال یکی از دستگاه هایی که از آن برای نمایش فایلهای خود استفاده می کنید تلویزیون است ولی از مواردی که برای بسیاری از کاربران ممکن اتفاق افتاده یا بیافتد در پی اتصال های مکرر هارد به تلویزیون؛ نمایش داده شدن اطلاعات در تلویزیون و در آنطرف نمایش داده نشدن در کامپیوتر شخصی یا لپ تاپ باشد.
اگر این اتفاق برای شما هم افتاده است تا انتهای این مطلب با امداد سیستم همراه باشید.
چرا هارد و حافظه در کامپیوتر نمایش داده نمی شود ؟
اول از همه همانطور که در مطالب گذشته گفته شده بود در کل باید از وصل کردن هارد به تلویزیون اجتناب کرد مگر اینکه با انجام اقدامات عملیاتی که ذکر شده است.
ولی با این حال اگر هارد اکسترنال خود را به تلویزیون و بعد از آن به رایانه شخصی خود زدید و اطلاعات را مشاهده نکردید ؛ قبل از انجام هرکاری باید متوجه شوید ایراد هارد از کجاست و چه کاری باید انجام دهید.
موارد مختلفی در بروز چنین مشکلی دخیل اند که به تعدادی از مهم آن ها پرداخته ایم.
خرابی سیستم فایل در عدم نمایش حافظه ها:
خب سیستم فایل در واقع به صورت عامیانه زبان دستگاه است . در واقع با اتصال هارد به تلویزیون سیستم فایل آن تغییر کرده و باعث ایجاد تغییرات در برنامه نویسی هارد شده که منجر به عدم نمایش اطلاعات در ویندوز یا گاها باعث بروز خطای فرمت می شود .
ویروس ها در عدم نمایش حافظه ها !
پای ثابت همه ی خرابی های سیستم ها یعنی ویروس ها هستند . اما مدل هایشان باهم فرق می کنند. در این زمینه ویروس ها باعث از بین رفتن مسیر شناسایی فایل در هارد اکسترنال میشود. برای رفع مشکل این بهتر است آنتی ویروس خود را به روز نگه دارید.
نکته : اگر تخصص کافی ندارید به هیچ عنوان به صورت خودکار از اسکن آنتی ویروس استفاده نکنید.
آپدیت نبودن درایورها در عدم نمایش حافظه ها
یکی از مورد هایی که کم به آن توجه می شود آپدیت نبودن و نکردن درایورهای مرتبط به هارد دیسک است. ممکن است درایوری که وظیفه خواندن هارد اکسترنال شما را دارد به دلیل به روز نبودن قادر به تشخیص هارد شما یا فایل های موجود در آن نباشد . بهتر از بخش تنظیمات Manage کامپیوتر در قسمت device manager درایور مربوطه به هارد را پیدا کرده و نسبت به آپدیت کردن آن اقدام کنید .
خرابی حافظه در عدم نمایش حافظه در کامپیوتر
یکی از مواردی که از اصلا به آن توجه نمی شود خرابی خود حافظه است.
مثلا یک فلش مموری می تواند از کیفیت بالایی برخوردار باشه و اصلا این موضوعات براش پیش نیاد و یا اینکه ما بر اساس برند قضاوت کنیم نه کیفیت در صورتی که کیفیت قطعه در طول عمر یک حافظه خیلی تاثیر دارد و یا حتی ممکنه برای هارد شما یک سکتور خراب و حتی در فلش مشکل ساز بشه و این ایراد بهم بخوره که اینجا باید هم به تعمیر هارد اکسترنال خود بپردازید و هم جهت ریکاوری اطلاعات اقدام کنید.
در صورت انجام هرکدام از یک مراحل بالا اگر نتیجه ای حاصل نشد حتما به یک مرکز تخصصی بازیابی اطلاعات و یا متخصصین مربوطه جهت ریکاوری دیتا خود اقدام کنید . مجموعه امداد سیستم در رسیدن شما به اطلاعاتتان همراه شما خواهد بود.