هارد اکسترنال - معرفی انواع مدل ها و دلایل عدم دسترسی به اطلاعات هارد اکسترنال-امدادسیستم

هارد اکسترنال

هارد دیسک اکسترنال، قطعه‌ای سخت افزاری برای ذخیره اطلاعات است. این قطعه برخلاف هارد اینترنال که در خود کامپیوتر قرار دارد، توسط یک کابل یا پورت به سیستم وصل می‌شود.

کاربرد هارد دیسک اکسترنال

هارد اکسترنال در خارج از دستگاه لپ تاپ یا کامپیوتر قرار می‌گیرد و قابلیت جابجایی و حمل دارد. هارد اکسترنال‌ها با توجه به میزان حجم، قابلیت ذخیره کردن اطلاعات را دارند.

مزیت هاردهای اکسترنال

هاردهای خارجی یا اکسترنال به شما امکان می‌دهند که، اطلاعات را به سادگی حمل کرده و در زمان نیاز امکان اتصال به اغلب دستگاهای پخش و اجرای رسانه در آن وجود دارد.

اجزای داخلی هارد اکسترنال

هارد دیسک اکسترنال شامل یک دیسک داخلی برای ذخیره سازی اطلاعات، یک پورت USB و یک پوسته‌ی محافظ است.

اجزای داخلی هارد وظیفه‌ی گروهی برای نوشتن و خواندن اطلاعات را برعهده دارند. به دلیل حساس بودن این قطعات ممکن است با ضربه یا نوسان جریان برق یا دلایل دیگر، هارد دیسک دچار آسیب شود و محتوا را نشان ندهد.

جلوگیری از خرابی انواع هارد اکسترنال

هاردهای اکسترنال قطعات متحرکی دارند که کوچک‌ترین مشکل در چرخش و حرکات قطعات، منجر به خرابی آن می‌شود. برای جلوگیری از خرابی و مشکلات فیزیکی این نوع حافظه، نباید آن را زیاد به سیستم و دستگاه وصل و جدا کنید. برای جابجایی هارد باید احتیاط کرده و به آرامی این کار را انجام دهید تا منجر به خرابی آن نشوید. حتی اگر از کیف‌های مخصوص هارد استفاده کنید، باز هم می‌بایست دقت کافی در زمان حمل و نقل را به عمل آورید.

انواع هارد اکسترنال

  1. هارد دسک تاپ
    به هاردهای بسیار بزرگ و غیر قابل حمل گفته می‌شود که سازمان‌های بزرگ از آن استفاده می‌کنند.
  2. قابل حمل Portable
    به مدلی از هاردها که کاربران معمولی استفاده می‌کنند و دارای سایز کوچک قابل حمل می‌باشد که پورت USB به کامپیوتر متصل می‌شوند.
  3. HDD
    هاردهای اکسترنال HDD، دارای سرعت خواندن و نوشتن پایین‌تری به نسبت SSD می‌باشند. این دسته از هاردها در مقابل ضربات حساس‌تر و از نظر قیمت نسبت به SSD پایین‌تر هستند.
  4. SSD
    سرعت خواندن و نوشتن هاردهای SSD نسبت به HDD بالاتر است. در مقابل ضربه‌ها مقاوم‌تر و دارای قیمت بالاتری هستند.

چرا باید هارد اکسترنال بخریم؟

فضای ذخیره سازی در رایانه ارزشمند است، اما بی نهایت نیست. هارد دیسک موجود در رایانه شما فقط قبل از پر شدن می‌تواند اطلاعات زیادی را در خود جای دهد. بسیاری از کاربران به خدمات ذخیره سازی ابری مانند Google Drive و Dropbox روی آورده‌اند. اما اگر به دنبال روش مشخص‌تری برای مدیریت پرونده‌های خود هستید، روی یک هارد سرمایه گذاری کنید. درایوهای سخت خارجی، روشی عالی برای آزادسازی فضای ذخیره سازی و پشتیبان گیری ایمن از پرونده‌های شما هستند.

ظرفیت این نوع هارد بسیار بیشتر از ظرفیت فلش مموری و کارت حافظه است. در نتیجه برای جابجایی فایل‌های حجیم نگران کمبود فضا و مشکلات دیگر نخواهید شد.

چه هارد اکسترنالی نخریم؟

در حالت کلی شرکت‌های تولیدکننده هاردهای اکسترنال شامل 6 شرکت اصلی است:

  1. توشیبا – Toshiba
  2. وسترن دیجیتال – Western Digital
  3. سیگیت – Seagate
  4. فوجیتسو – Fujitso
  5. هیتاچی – Hitachi
  6. آی بی اِم – IBM

هر هارد اکسترنالی که از برندی به جز این شرکت‌ها باشد، یک هارد از یکی از شرکت‌های اصلی داخل باکس آنها گذاشته شده است. نکته بسیار مهم در خرید External Hard Disk Drive این است که، شرکت‌های متفرقه از باکس‌های مقاوم‌تر استفاده می‌کنند. اما این به این معنا نیست که هارد دیسک از لحاظ فیزیکی یا لاجیکالی دچار آسیب نمی‌شود. هاردهای متفرقه، تبلیغات خوبی نسبت به ارائه تمایز خود از جمله: هارد ارزان، ضد آب، ضد ضربه، ضد شوک وغیره دارند. این نوع تبلیغ برای یک قطعه حساس همانند هارد دیسک غیر ممکن است. پیشنهاد ما این است که هارد دیسک از هر برندی تهیه نکنید.

مزایای استفاده از هاردهای اکسترنال

  1. قابلیت حمل و جابجایی آسان
  2. امکان استفاده به عنوان حافظه پشتیبان
  3. امکان اتصال به انواع دستگاه‌ها
  4. امکان رمز گذاری روی حافظه و اطلاعات
  5. عدم نیاز به اتصال
  6. فضای بیشتر به نسبت حافظه‌های فلش مموری
  7. امکان اتصال شبکه بی سیم
  8. امنیت نگه داری اطلاعات

معایب استفاده از هاردهای اکسترنال

  1. آسیب پذیری بیشتر نسبت به ضربه و فشار
  2. کند بودن سرعت هارد
  3. خرابی اتصال ورودی
  4. سرقت هارد و از دست رفتن اطلاعات
  5. محدودیت فضای ذخیره سازی
  6. امکان تقلبی بودن اجزای داخلی
  7. خرابی مبدل هارد

ریکاوری هارد اکسترنال در مرکز ریکاوری امداد سیستم

روش‌های گوناگونی برای ریکاوری هارد اکسترنال وجود دارد که انتخاب روش به نحوه از دست رفتن اطلاعات هارد شما مربوط می‌شود. برای اینکه بتوانید شانس خود را در ریکاوری کردن اطلاعات هارد اکسترنال افزایش دهید باید چند نکته را بدانید. اول اینکه به محض مواجه شدن با از دست رفتن اطلاعات، دیگر از هارد استفاده نکنید و آن را از لپ تاپ و کامپیوتر جدا کنید.

نکته دوم اینکه به هیچ وجه نباید خودتان هارد اکسترنال را تعمیر کنید. برای ریکاوری هارد حتما باید به یک متخصص در امر ریکاوری هارد مراجعه کنید چون این کار نیاز به تجربه زیادی دارد. در نهایت اگر تخصص و تجربه وجود نداشته باشد امکان آسیب رسیدن به هارد اکسترنال افزایش پیدا می‌کند.

مرکز بازیابی اطلاعات امداد سیستم با استفاده از پیشرفته‌ترین تجهیزات ریکاوری موفق به بازیابی اطلاعات با کمترین ریسک و موفقیت بالای 95 درصد شده است. تیم فنی این مرکز در ریکاوری یا بازیابی اطلاعات هاردهای اینترنال و اکسترنال توشیبا، هیتاچی، ریکاوری هارد فوجیتسو، سیگیت، توشیبا تخصص و دانش لازم را دارند. همچنین ریکاوری وسترن اینترنال بنفش، وسترن اینترنال آبی، وسترن اینترنال سبز، وسترن قرمز، وسترن مشکی، وسترن طلایی، ریکاوری هارد مای پاسپورت MP، یا هر نوع حافظه ای را بدون هیچ نگرانی انجام می‌دهند. هارد دیسک شما خراب شده و نیاز به جراحی دارد؟ این مرکز با داشتن اتاق تمیز یا کلین روم، تعمیر و جراحی هارد شما را انجام می‌دهد. امداد سیستم برای هر مشکلی راه حلی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *