معایب ssd چیست؟

معایب حافظه ssd چیست؟

معایب حافظه ssd چیست؟ حافظه های SSD سرعت بالایی دارند و رسانه ذخیره سازی خوبی برای پردازش دیتا، ادیت فیلم و نصب بر روی ویندوز هستند؛ اما با این حال برخی ویژگی های منفی دارند که نقطه ضعف آنها به حساب می آید.

در این مقاله به صورت کامل در مورد معایب هارد ssd صحبت خواهیم کرد.

برای آشنایی بیشتر با حافظه SSD پیشنهاد می کنیم دو مقاله حافظه جامد یا SSD چیست؟ و تفاوت SSD و HDD چیست؟ را مطالعه کنید.

مشکلات هارد SSD چیست؟

در ادامه به صورت کامل مشکلات و معایب حافظه ssd می پردازیم.

از ساختار Trim استفاده می کنند

ساختار Trim چیست؟ ساختاری است که اگر شما به هر دلیلی حافظه را پاک کنید؛ آن ناحیه خالی شده و شما باید آن را به حالت اول برگردانید. یعنی طوری آن ناحیه پاک (خالی) می شود که امکان ریکاوری داده وجود نداشته باشد.

طول عمر مشخصی ندارند

بر روی کاتالوگ حافظه های SSD عنوان شده است که مقدار کارکرد (طول عمر) آنها براساس ساعت است؛ اما متاسفانه به این صورت نیست.

چرا؟

  • در زمان نصب SSD برخی از استانداردها رعایت نمی شود.
  • تاثیرپذیری آنها بسیار بالا است. SSD ها بسیار حساس هستند و در مقابل تغییرات (عملکرد) سخت افزاری، نرم افزاری و حتی جریان برق؛ واکنش نشان می دهند.
  • حساسیت بالایی در برابر عبور جریان برق دارند؛ به این صورت که ورود کوچکترین جریان برق، آنها را در حال فعالیت نگه می دارد (چه در حال کار باشند چه در حالت استندبای). انواع جریان برق به راحتی می تواند حافظه های SSD را خراب کند.
  • در برابر تغییرات نرم افزاری نیز بسیار حساس هستند. نصب و حذف هر نرم افزار بر روی ssd تاثیر می گذارد. ممکن است آن نرم افزار باگ (خطایی) داشته باشد؛ و بر روی حافظه ssd نیز اعمال شود.

از سیستم بایوس تغذیه می کنند

SSD ها مانند هارد دیسک ها از سیستم Bios تغذیه می کنند. به این معنی که ممکن است با آپدیت فایل بایوس لپتاپ یا کامپیوترتان، حافظه SSD نیز آپدیت شود و تمام اطلاعاتتان از بین برود.

برندهای تولید کننده زیاد است

درست است که تکنولوژی پیشرفت کرده و راه های زیادی برای بازیابی اطلاعات حافظه های SSD وجود دارد؛ اما این روش ها کامل نیستند. چرا؟

به این دلیل که: شرکت های زیادی در بازار هستند که انواع SSD را با چیپ و کدنویسی های مختلف تولید می کنند؛ اما دستکاری داخل SSD ها زیاد است.

مشکلات هارد ssd

اغلب SSD ها کیفیت پایینی دارند

متاسفانه اغلب حافظه های SSD موجود در بازار مدل های تعمیری هستند. این مساله بر روی کیفیت ذخیره سازی اطلاعات و در نهایت بازیابی آنها تاثیرگذار است.

بازیابی اطلاعات کاملی ندارند

از آنجایی که حافظه های SSD طول عمر ثابتی ندارند و ناگهانی از بین می روند؛ این مساله بر روی فرایند ریکاوری اطلاعات آنها تاثیر منفی می گذارد. به این صورت که؛ در هنگام بازیابی اطلاعات، خرابی دیتا از آنها زیاد است.

جمع بندی / پیشنهاد امداد سیستم:

در پایان امداد سیستم به شما پیشنهاد می کند که: از حافظه های SSD برای ذخیره سازی اطلاعات حیاتی خود استفاده نکنید و در صورت استفاده حتما نسخه پشتیبانی تهیه کنید.

اما در صورت پاک شدن حافظه های SSD می توانید به کارشناسان ما مراجعه کنید. مرکز تخصصی بازیابی اطلاعات امداد سیستم قم، توانایی ریکاوری اطلاعات هارد SSD را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *