ریکاوری سرور

متاسفانه، بسیاری از سرورها، پتانسیل بالایی برای آسیب دیدگی‌های جدی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دارند. تعمیر و ریکاوری اطلاعات سرور یکی از خدمات ما در مرکز تخصصی ریکاوری امداد سیستم است. ما در این مرکز با استفاده از تجهیزات مورد نیاز برای بازیابی اطلاعات سرور، عملیات ریکاوری سرور را صورت حرفه‌ای انجام می‌دهیم. متخصصین ما تجربه‌ای بالایی که در زمینه‌ی ریکاوری سرور دارند. به همین دلیل بهترین روش را برای بازگردانی اطلاعات سرور انتخاب می‌کنند. زمان نیز در بحث ریکاوری سرور اهمیت بالایی دارد چرا که بازایابی اطلاعات سرور به دلیل ظرفیت بالای‌شان زمان بر است. مهندسان ما در امداد سیستم، با استفاده از تجهیزات قدرتمند، تلاش می‌کنند در سریع‌ترین زمان ممکن دیتا را استخراج کنند.

اهمیت ریکاوری سرور

سرور چیست؟ سرورها کامپیوترهای قدرتمندی هستند که خدمات را به دیگر کامپیوترها ارائه می‌دهند. وظیفه‌ی سرور، سرویس دهی و ارائه‌ی خدمات به سایر سیستم‌های دیگر است. به این صورت که اطلاعات را در سراسر شبکه‌ها جمع آوری و به مقصد تعیین شده ارسال می کند. سرورها بخاطر عملیاتی که انجام می‌دهند جزء اصلی یک شبکه محسوب می‌شوند. به همین خاطر است که برای همیشه روشن و در دسترس هستند. ریکاوری سرورها به این دلیل که مرکز رد و بدل شدن اطلاعات حیاتی مراکز و سازمان‌ها هستند، اهمیت بالایی دارد. بازیابی اطلاعات سرور، به تجهیزات و ابزارهای تخصصی نیازمند است.

تماس با کارشناس امداد سیستم

امداد سیستم اولین مرکز تخصصی بازیـابی اطلاعـــات،
قفل گشایی و پزشکی دیجیتال در ایران

025-37841810

ریکاوری پسورد هارد سرور

اگر پسورد سرور مجموعه‌تان را فراموش کردید با توجه به نوع سیستم عامل چند روش برای ریکاوری پسورد وجود دارد.

  1. با استفاده از روش بازیابی پسورد که با پاسخ به چند سوال امنیتی، امکان ریکاوری پسوردتان وجود دارد.
  2. استفاده از نرم‌افزارهای بازیابی پسورد که این روش بسته به نوع پسورد و سیستم عامل شما ممکن است موفقیت آمیز نباشد.
  3. بازیابی پسورد با استفاده از دیسک ریکاوری که در بعضی از سیستم‌عامل‌ها، وجود دارد.
  4. تماس با تیم پشتیبانی سرور را هم می‌توانید امتحان کنید. در این صورت، تیم پشتیبانی با شناسایی هویت شما، به شما کمک می‌کنند تا پسورد خود را بازیابی کنید.

خدمات ریکاوری هارد امدادسیستم

ریکاوری سرور رِید RAID

سرور RAID به منظور افزایش سرعت و توان کارکرد طراحی شده است. مخترعان این تکنولوژی عقیده داشتند ذخیره اطلاعات روی هارد دیسک‌های گوناگون می‌تواند باعث افزایش کارایی سیستم شود. همچنین باعث کاهش هزینه‌ها و کم کردن میزان انرژی مصرفی برای انجام کار شود. ریکاوری سرور RAID هم دانش خاص خودش را می‌طلبد. ریسک ریکاوری هارد سرور RAID بالاتر از حافظه‌های کوچک و معمولی است. پس مراقب باشید برای رسیدن به اطلاعات‌تان دست به اقدامات ناشیانه نزنید. ما در مرکز تخصصی ریکاوری امداد سیستم توانسته‌ایم به راحتی و با اطمینان اطلاعات انواع سرور رید و ماشین‌های مجازی VMware را بازگردانیم.

سیستم عامل‌ سرور

فرقی نمی‌کند چه سیستم عاملی روی سرور شما نصب شده باشد. سرور شما هر کدام از سیستم عامل‌های زیر را داشته باشد متخصصان امداد سیستم توانایی استخراج دیتا را خواهند داشت.

  • Linux
  • Free BSD
  • Mac OS
  • Solaris
  • Sun Cobalt
  • Server Virtualization
  • Windows

ریکاوری بیزینس سرور

برای بازیابی بیزینس سروهایی مثل ایمیل، اشتراک گذاری فایل و پرینتر، اتصال به اینترنت، دیتابیس‌ها و هر نوع بیزینس باکسی می‌توانید روی تخصص امداد سیستم حساب کنید. متخصصین مجموعه توانسته‌اند انواع برندهای بیزینس سرور را ریکاوری و اطلاعات‌شان را استخراج کنند.

ریکاوری پسورد سرور

رمز گشایی و شکستن رمز از جله خدمات حرفه‌ای امداد سیستم است. در صورتی که برای درسترسی به اطلاعات خود، نیاز به ریکاوری پسورد سرور دارید، این کار از عهده‌ی ما برمی‌آید. مرکز امداد سیستم در ارائه خدمات قفل گشایی در ایران جزو اولین‌ها است.

5 دلیل مهم خرابی سرور

از آنجایی که یک سرور همواره باید در دسترس باشد هرگونه نقصی در قطعات آن می‌تواند باعث بروز مشکلی جدی شود. انواع مشکلاتی که نیاز به بازیابی اطلاعات سرورها دارد را می‌توان به صورت زیر بیان کرد.

  1. موارد فیزیکی در ایرادات سرور: یکی از علل خرابی سرور بلایای طبیعی مثل: سیل، آتش سوزی، طوفان یا زلزله است. در صورتی که سرور در قفسه قرار داشته باشد، افتادن از قفسه نیز می‌تواند یکی از دلایل خرابی باشد .
  2. نقص منبع تغذیه در خرابی سرور: اگر منبع تغذیه نوسانات داشته باشد، باعث خرابی سرور شما می‌شود.
  3. مشکلات سخت افزاری در نقص سرور: دمای بالای سرور، خرابی فن، خرابی هارد دیسک (اچ دی دی)، خرابی حافظه‌ SSD باعث مشکلات سخت افزاری می‌شود.
  4. مشکلات نرم افزاری در خرابی سرور: خرابی سیستم عامل، عدم دسترسی به پارتیشن‌ها، مشکلات دیتابیس، نصب برنامه‌های مخرب یا بدافزارها نیز می‌توانند باعث خرابی سرور شوند.
  5. فعالیت های خارجی در خرابی سرور: فعالیت‌های خارجی از جمله اتصال پورت اشتباه، فلش خراب نیز می‌تواند برای سرور مشکل ایجاد کرده و آن را خراب کند.

اولین اقدام بعد از خرابی سرور چیست؟

سوالی که همیشه برای کاربران مطرح است این است که در زمان خرابی سرور باید چکاری انجام داد تا آسیب کمتری متوجه‌ سرور شود. زمانی که احساس کردید سرور از کار افتاده است:

  1. سرور را به سرعت خاموش کنید. در غیر این صورت فایل‌ها و داده‌ها آسیب بیشتری می‌بینند.
  2. دو شاخه را زمان روشن بودن سرور یکباره از برق نکشید. قطع ناگهانی برق آسیب‌های جدی به فایل‌ها می‌زند. خاموش کردن صحیح، احتمال بازیابی سرور را بیشتر و روند ریکاوری را آسان‌تر می‌کند.
  3. بعد از خاموش کردن سرور، به فکر روشن کردن دوباره‌ی آن نباشید تا وضعیت را چک کنید.
  4. تنظیمات را تغیر ندهید چرا که موجب بازنویسی داده‌ (Overwrite) روی داده‌ها می‌شود.
  5. فرآیند بازیابی را به افراد مبتدی و غیر متخصص نسپارید. روند بازیابی اطلاعات فعالیتی حساس و پیچیده است. آزمون و خطا بر روی آن تنها احتمال بازیابی را کاهش می‌دهد و چه بسا باعث از کار افتادن کلی سرور می‌شود.
  6. بلافاصله بعد از اینکه سرور دچار مشکل شد آن را به دست متخصصین برسانید.

10 راه پیشگیری از خرابی سرور

  1. سرورها در محفظه‌ محکم نگهداشته شوند.
  2. سرور برای جلوگیری از افتادن مهار شود.
  3. از خنک کننده‌ی مناسب برای تعدیل دما در سرور استفاده شود.
  4. کپسول اطفاء حریق در دسترس باشد.
  5. از سیستم اعلام هوشمند آی او تی استفاده شود.
  6. برای بک آپ بجای استفاده از حافظه‌ی اس اس دی، از اچ دی دی استفاده شود.
  7. از یو پی اس آنلاین متناسب با توان مصرفی استفاده شود.
  8. سرور روزانه چک شود .
  9. حافظه‌ها بیشتر از 3 سال نگهداری نشود واز حافظه مخصوص سرور استفاده شود .
  10. بهتراست هر 5 سال یک بار دستگاه‌ها تعویض شوند.
blank
blank

رایـج‌ترین مشکلات سرور

blank
خرابی هاردهای سرور
blank blank
اتصال پورت اشتباه
blank blank
خرابی فن
blank blank
ویروسی شدن و بدافزارها
blank blank
کند شدن سرور
blank blank
خرابی سیستم عامل
blank blank
مشکلات دیتابیس
blank blank
صداهای ویز ویز یا تق تق
blank blank
blank

مشاوره رایگان می‌خوای؟

شماره‌ت رو وارد کن باهات تماس می‌گیریم