ممکن است نرمافزار گزینه Erase را نمایش دهد. انتخاب این گزینه یا فرمتکردن هارد، اطلاعات داخل آن را حذف میکند.
بعد از چند بار واردکردن رمز اشتباه چه میشود؟
زمان مطالعه :
1 دقیقه
ممکن است نرمافزار گزینه Erase را نمایش دهد. انتخاب این گزینه یا فرمتکردن هارد، اطلاعات داخل آن را حذف میکند.