ریکاوری رم

در صورتی که کارت حافظه‌‌ی گوشی، دوربین فیلم‌برداری، عکس برداری، هلی شات، پهبادی و هر مدل دیگری از این دستگاه‌ها دچار آسیب شد، با یک تماس با مرکز امداد سیستم ارتباط برقرار کنید. کارشناس ما بهترین راه حل را در اختیار شما قرار می‌دهد. مهندسین امداد سیستم توانایی خود را در ریکاوری رم دوربین، ریکاوری رم SD، ریکاوری رم micro sd و انواع رم ثابت کرده‌اند. کارت حافظه یا رم در موبایل، تبلت، دوربین‌های دیجیتالی و موارد دیگر استفاده می‌شود. متاسفانه کارت حافظه هم مانند حافظه‌های ذخیره سازی دیگر دچار آسیب‌هایی می‌شود که باعث از دست رفتن اطلاعات آن می‌شود. بازیابی کارت حافظه یا رم کمی پیچیده است. اما به این معنی نیست که شما قید تمام اطلاعات داخل کارت حافظه را بزنید. ما در مرکز امداد سیستم تجهیزاتی را فراهم کرده‌ایم که امکان ریکاوری رم را به بالای 95 درصد برساند. پیشرفته بودن تجهیزات‌مان در امداد سیستم تا حدی است که، تمام کارت حافظه‌های دوربین‌های فیلمبرداری و عکس برداری از پیشرفته‌ترین‌شان را با موفقیت ساپورت می‌کند.

ریکاوری رم فرمت شده

اگر رم دستگاه شما فرمت شده باشد و عکس، فیلم یا فایل‌های مهم‌تان از بین رفته باشد، متاسفانه احتمال ریکاوری رم فرمت شده ضعیف است. البته شاید بتوان با تجهیزات نرم افزاری که در اختیار داریم بتوانیم بخشی از اطلاعات یا همه‌شان را برگردانیم. در صورتی هم که رم به دلیل خرابی فیزیکی فرمت شده باشید، برای ریکاوری اطلاعات، ابتدا رم را تعمیر و سپس دیتای شما را استخراج خواهیم کرد.

تماس با کارشناس امداد سیستم

امداد سیستم اولین مرکز تخصصی بازیـابی اطلاعـــات،
قفل گشایی و پزشکی دیجیتال در ایران

025-37841810

ریکاوری رم سوخته

در صورتی که حافظه رم شما سوخته باشد، ممکن است به دلیل سوختن حافظه‌، تمامی داده‌های شما، از بین رفته باشند. متاسفانه اگر آسیب زیاد باشد شاید اصلا هیچ فایلی قابل بازیابی نباشد. البته میزان خرابی و آسیب در احتمال ریکاوری موثر است. به این شرط که شما خودتان کار را از این که هست خراب‌تر نکرده باشید. یعنی خودتان با نرم افزارهای موجود در اینترنت برای ریکاوری رم سوخته‌تان اقدام نکرده باشید. با یک اقدام ناشیانه و نادرست باید قید تمام اطلاعات‌تان را بزنید.
در غیر این صورت با یک تماس با کارشناس ما در امداد سیستم، بهترین راه حل را برای ریکاوری رم Micro SD دریافت کنید.

ریکاوری رم گوشی

برای ریکاوری رم گوشی باید از باید از تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری استفاده کرد. البته در سایت‌های مختلف، نرم افزارهای زیادی ادعای ریکاوری رم موبایل را دارند که نه تنها نمی‌توانند کمک زیادی به شما بکنند بلکه باعث از بین رفتن اطلاعات شما به طور کامل می‌شوند. برای بازیابی اطلاعات رم موبایل به نرم افزارهای اورجینال و تخصصی نیاز است که هزینه‌ی بالایی دارند. ما سالانه هزینه بالایی برای اشتراک و آپدیت این نرم افزارها می‌پردازیم که بتوانیم با موفقیت عملیات بازیابی رم گوشی و ریکاوری رم SD را انجام دهیم.

مشکلات رایج رم

  • رم خراب شده
  • رم سوخته
  • رم خیس شده
  • رم ضربه خورده
  • رم ویروسی شده
  • مشکلات نرم افزاری

خرابی‌های احتمالی کارت حافظه

کارت‌های حافظه یا رم به دلیل ابعاد کوچکی که دارند، به شدت آسیب پذیر هستند. در صورت آسیب دیدن این حافظه، امکان ریکاوری اطلاعات رم بسیار سخت و حتی غیر ممکن می‌شود. به همین علت شرکت‌های تولید کننده‌ی این مموری کارت‌ها از یک سری استانداردهای حفاظتی استفاده می‌کنند. با رعایت این استانداردها مقاومت رم‌ها بالا رفته و به راحتی آسیبی نمی‌بینند.

ضد آب بودن، مقاومت در برابر گرد و خاک، مقاومت در برابر شوک، اشعه ایکس و مگنت استاندارهایی هستند که برای یک کارت حافظه SD وجود دارد. این موارد از کارت حافظه در برابر آسیب‌های احتمالی محافظت می‌کند. البته در صورت استفاده نادرست از کارت حافظه، وارد شدن ضربه و شوک شدید به کارت، کثیف شدن کارت و مشکلات نرم افزاری ممکن است کارت حافظه خراب شود و یا به اصطلاح بسوزد. در این صورت احتمال ریکاوری کارت حافظه به شدت پایین می‌آید.

علائم خرابی رم

  1. رم شناسایی می‌شود اما اطلاعات را نمایش نمی‌دهد.
  2. کارت حافظه‌ نه شناسایی می‌شود و نه اطلاعات را نمایش می‌دهد.
  3. مموری روی برخی ابزارها نمایش داده می‌شود و روی برخی نه.
  4. مموری کارت نمایش داده می‌شود اما فرمت نمی‌شود.
  5. پیام‌های اخطار یا ارور مختلف از جمله خطای فرمت داده می‌شود.
  6. گم شدن ناگهانی فایل‌ها و اطلاعات موجود در رم.
  7. سیاه شدن صفحه نمایش یا نمایشگر در دوربین.
  8. ظاهر شدن فایل‌های ناشناس در رم .
  9. خطای عدم دسترسی.

12 دلیل خرابی رَم یا مموری کارت

  1. ضربه شدید: ممکن است رم بر اثر ضربه شدید، شکسته و یا حتی خم بشود. در این صورت امکان ریکاوری و بازگردانی آن به شدت کم است.
  2. مشکلات نرم افزاری: گاهی به دلیل مشکلات نرم افزاری، گوشی، تبلت یا دوربین رم را شناسایی نمی‌کند. در این صورت دستگاه ممکن است نتواند اطلاعات را بخواند و یا حتی اطلاعات را پاک کند.
  3. ویروس‌ها و مخرب‌ها: وجود بد افزارها و بد سکتورها یا ویروس‌ها نیز می‌تواند باعث خرابی رم شود. بهتر است یک آنتی ویروس روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود نصب کنید و هر چند وقت یکبار رم خود را ویروس کشی کنید.
  4. انتخاب اشتباه حالت اتصال: یکی از علل خرابی رم و عدم شناسایی آن توسط گوشی موبایل در رایانه انتخاب اشتباه حالت اتصال می‌باشد. وضعیت اتصال شما باید روی حالت Mass Storage یا Media Transfer باشد تا توسط لپ تاپ یا کامپیوتر شناسایی شود.
  5. تقلبی بودن رم: یکی از دلایل مهم خرابی رم، خرید کارت حافظه‌ی تقلبی یا به اصطلاح فیک بودن کارت حافظه است.
  6. نوشتن و خواندن: هر حافظه‌ای طول عمر مفیدی دارد. پس با عملکرد زیاد و خواندن و نوشتن‌های مکرر روی رم، امکان تمام شدن عمر آن وجود دارد که باید به آن توجه کنیم .
  7. خطای فایل سیستم: سیستم عامل دوربین یا گوشی تاثیر زیادی روی مموری کارت شما می‌گذارد. بنابراین خرابی سیستم عامل ممکن است باعث خرابی سیستم فایل و در نهایت خرابی مموری کارت نیز بشود.
  8. خارج کردن ناگهانی رم از دستگاه: هنگامی که رم درون گوشی، دوربین یا کامپیوتر است برای خارج کردن آن بهتر است تمام عملیات اجرایی را غیر فعال کنیم.
  9. پر کردن کامل ظرفیت رم: پر کردن کامل ظرفیت کارت حافظه نیز در خراب شدن زود هنگام رم و کاهش عمر مفید آن موثر است.
  10. کثیف شدن رم: سطح رم ممکن است بر اثر چربی یا جای چسب کثیف شده باشد و باعث خرابی رم شود. در این حالت سطوح اتصال را با شیشه پاک کن تمیز و خشک کنید.
  11. سوختن رم: به دلیل وجود جریان الکتریکی در حافظه مموری کارت، رسیدن ولتاژ نامناسب به رم با عث خرابی آن می‌شود.
  12. پورت اتصال: پیکی از مواردی که شاید کمتر به آن توجه کنیم، پورت اتصال USB است که گاهی به دلیل جریان نامناسب باعث خرابی رم می‌شود.

روش‌های نگهداری از کارت حافظه

  1. انتخاب یک کارت حافظه متناسب با دستگاه
  2. به صورت دوره‌ای مموری کارت خود را فرمت کنید.
  3. مموری کارت را لبریز از اطلاعات نکنید. زمانی که تمام حجم کارت را پر می‌کنید، کارت در خواندن و نوشتن دچار مشکل می‌شود.
  4. رم خود را از این دوربین به آن دوربین نکنید.
  5. از یک رم ریدر معتبر و خوب استفاده کنید.
  6. قبل از خارج کردن رم از دستگاه، ابتدا دستگاه را خاموش کنید.
  7. رم را از دوربین یا گوشی فرمت نکنید.
  8. هر دو سال یکبار رم را تعویض کنید.
  9. برای محافظت از رم‌ها و مموری کارت‌های خود از زیپ کیف یا Plastic Box استفاده کنید.

رایـج‌ترین مشکلات کــــــــارت حافظــــــه

رم خراب شده
رم سوخته
رم ضربه خورده
رم ویروسی شده
خرابی قطعه
رم خیس شده
مشکلات نرم افزاری
رم فرمت شده

مشاوره رایگان می‌خوای؟

شماره‌ت رو وارد کن باهات تماس می‌گیریم