ریکاوری و آنالیز مرورگر وب

ریکاوری و آنالیز مرورگر وب

مرورگر اینترنت Web Browser، میتواند شما را به هرجای اینترنت برساند و به شما امکان دیدن عکس، فیلم یا سایت از هر کجای دنیا ببینید و به طور کلی یک برنامه نرم افزاری برای دسترسی به اطلاعات در شبکه جهانی وب است که محتوای لازم و مورد نیاز را از یک وب سرور بازیابی میکند و بعد صفحه را در دستگاه کاربر نمایش میدهد.

مرورگر اینترنت به شما این امکان را میدهد که آنلاین خرید کنید، فیلمی را تماشا کنید، عکسی را آپلود یا بارگذاری کنید، بازی کنید، صفحات وب را ببینید یا متن ها را بخوانید خلاصه اینکه مرورگر اینترنت کاربرد های زیادی دارد.

در یک مصاحبه انجام شده مشخص شد که تعداد کمی از کاربران، از تفاوت بین مرورگر و موتور جست و جو گر اطلاع دارند که میتوانید تفاوت آنها را در این قسمت مطالعه کنید.

مرورگرهای اینترنت

  • مرورگر وب گوگل کروم Google Chrome
  • مرورگر وب اپل سافاری Apple Safari
  • مرورگر اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer (IE
  • مرورگر وب موزیلا فایرفاکسMozilla Firefox
  • مرورگر اپرا Opera Browser
  • مرورگر مایکروسافت ادج Microsoft Edge
  • مرورگر وب PS4

از تمامی مرورگر های ذکر شده، اندروید و مرورگر آی او اِس نیز نسخه هایی موجود و تهیه شده که کاربران تلفن های همراه نیز از مرورگر های وب تحت وبگردی بهره ببرند.

تاریخچه مرورگرهای وب

اولین مرورگر وب یا اینترنت WorldWideWeb نام داشت که در سال 1990 توسط Tim Berners-Lee که یک متخصص کامپیوتر انگلیسی بود، ایجاد شد و سپس Nicola Pellow را برای نوشتن مرورگر Line Mode استخدام کرد و آن را در سال 1991 منتشر کرد.

تفاوت بین موتور جستجوگر و مروگر اینترنت

بسیاری از افراد بر این باورند که موتور جستجوگر اینترنت و مرورگر اینترنت ، هر دو یکی هستند و کاری یکسان را انجام میدهند و این لغات را به جای هم استفاده میکنند. در صورتی که این دو اصلا یکسان نیستند!

موتور جستجوگر وب

اینترنت منبع بزرگی از اطلاعات و منابع است که همه آنها در اختیار موتور های جستجوگر اینترنت یا وب هستند. موتور جستجو نوعی وب سایت است. کاربران از طریق آن موضوع یا محتوای مورد نظر خود را در اینترنت جستجو می کنند.

برای این منظور، کاربران باید کلمه ی مورد نظر را در قسمت جستجو وارد کنند. پس از جستجو، تمام صفحات وب مربوط به کلمه یا جمله، به صورت یک لیست ظاهر می شود.

موتور های جستجوگر اینترنت مانند: موتور جستجوی ایرانی یوز، موتور جستجوی ایرانی پارسیک، موتور جستجوی پارسی جو، Bing, Yahoo, Google, Info.com و….

مرورگر وب

مرورگر وب اما یک نرم افزار است که بر روی سیستم (کامپیوتر یا رایانه، تبلت، فبلت، گوشی موبایل و…) نصب میشود و شما از طریق آن میتوانید به موتور های جستجوگر اینترنت دسترسی پیدا کنید و در آن ها موضوع یا محتوای مورد نظر خود را سرچ یا جستجو کنید و به نتایج آن دست پیدا کنید.

مرورگر های وب عبارتند از: Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Safari

فرض کنید می‌خواهید واژه “امداد سیستم” را سرچ کنید و به وبسایت ما دسترسی پیدا کنید.

اول به یک مرورگر نیاز دارید (مثلا از مرورگر موزیلا فایرفاکس Mozilla Firefox بر روی سیستم خود استفاده میکنید) بعد باید برنامه مرورگر خود را یعنی موزیلا فایرفاکس را باز کنید، سپس در موتور جستجوگر “گوگل Google” باید لغت “امداد سیستم” را سرچ کنید و بعد اینتر Enter بزنید یا بر روی علامت جستجو کلیک کنید.

در مرحله بعد شما لیستی از سایت هایی با این عنوان و محتوا مشاهده خواهید کرد؛ معمولا وب سایت هایی که در ردیف اول لیست جستجو هستند بیشتر به موضوع سرچ شده شما نزدیک هستند.

ریکاوری سابقه کروم اندروید

برای بازیابی سابقه‌ی جستجوی گوگل کروم یا ریکاوری اطلاعات مرورگر وب در گوشی‌های اندروید، ابتدا کروم را باز کنید. سپس روی تنظیمات بروید (https://www.google.com/settings). اکنون روی گزینه‌ی “Data & Personalization” کلیک کنید. ببینید آیا “فعالیت وب و برنامه” فعال است یا خیر. در صورت فعال بودن، به راحتی می‌توانید سابقه مرور Google Chrome حذف شده را مشاهده کنید.

با طی کردن مراحل فوق به راحتی می‌توانید تاریخچه مرورگر Google Chrome حذف شده در اندروید را بازگردانی کنید. برای ریکاوری اطلاعات مرورگر وب در اندرویدAndroid ، دیگر نیازی به نصب هیچ برنامه‌ یا نرم افزاری ندارید.

تصور کنید چندین اکانت یا حساب در سایت های مختلف دارید. اما شما بدون نام کاربری، ایمیل، رمز یا پسوورد، نمی توانید وارد سایت شوید.

مرکز فنی تخصصی بازیابی اطلاعات امداد سیستم اطلاعات موجود در مرورگر شما را آنالیز و بررسی می کند و در آخر پسورد یا هر اطلاعات دیگری که شما می خواهید (از قبیل: ایمیل، نام کاربری یا username، تاریخچه یا History سایت هایی که در آن وارد شده اید، فایل هایی که دانلود کرده اید و …) را به راحتی به شما ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: ریکاوری اطلاعات اینترنت اشیا یا اشیای دیجیتال IOT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *