بعد از چند بار واردکردن رمز اشتباه چه می‌شود؟

نوشته شده توسط: علی ابراهیم سیفی زمان مطالعه : 1 دقیقه

ممکن است نرم‌افزار گزینه Erase را نمایش دهد. انتخاب این گزینه یا فرمت‌کردن هارد، اطلاعات داخل آن را حذف می‌کند.